045/692 0202

Vitajte v Black M

Spojili sme naše prevádzky, aby sme Vám priniesli jedinečný zážitok pod jednou strechou. U nás nájdete pohodlné ubytovanie, vynikajúcu kuchyňu s pizzériou a spoločenské priestory pre Vaše eventy. Tešíme sa na vašu návštevu!

Naše služby

Ubytovanie

V plne vybavených apartmánoch. Maximálna kapacita penziónu je 36 lôžok. V spoločných priestoroch je k dispozícii WiFi pripojenie a Lobby bar.

Reštaurácia

Ponúkame raňajky za poplatok 8€ pre ubytovaných aj neubytovaných hostí. Denné menu, á la carte a chutné pizzu nájdete v našej reštaurácii.

Spoločenské priestory

K dispozícii je zasadačka pre 40 osôb (semináre, prednášky), lobby bar pre 20 osôb a letná terasa pre 12 osôb.

Google recenzie

Velmi prijemne ubytovanie v historickej budove na tichom a pokojnom mieste. Pesia dostupnost do centra, len na skok od Stareho zamku. Mily a ustretovy personal. Radi sa sem vratime!

Google recenzie

Vrelo odporúčame ... užastná recepčná, raňajky ako pre kraľov a celkovo perfektné ☺️

Google recenzie

Som skutočne šťastný, že aj v srdci BŠ na úbočí v blízkosti Starého zámku sa otvoril tento príjemný, útulný a zrekonštruovaný penzión. Poloha výborná, TOP výhľad na terase s rannou kávičkou je na nezaplatenie ! Obsluha milá a ústretová, široký výber nápojov. Izby novučičké a pokojný spánok odporúčam každému. Určite doporučujem vyskúšať a ja sa vrátim zasa 👍 Držím palce celému kolektívu.

Google recenzie

Perfektné ubytovanie v krásnej historickej budove v tichom prostredí, no zároveň na skok do centra. Všetko bolo super, určite sa sem radi vrátime :) prajem veľa spokojných hostí :)

Kontaktujte nás

Ak máte akékoľvek otázky alebo pripomienky, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre Vás.

Adresa:

Kutnohorská 603/1
96901 Banská Štiavnica

Otváracie hodiny:

Pondelok – Štvrtok:
od 8:00 do 20:00 hod

Piatok – Sobota:
od 8.00 do 22.00 hod

Nedeľa:
od 8.00 do 20.00 hod


Email:

info@blackm.sk

Telefón:

+421 910 947 187